Web and mobile

Корпоративна мобилност

 

Корпоративна мобилност

 
 

Сега предлагайте на своите клиенти специфичен достъп до функциите на Central Soft1 ERP, като им помагате лесно да се справят с редица ежедневни задачи.


Вашият бизнес в движение 

 

Задействайте бизнеса си с иновативното мобилно решение на SoftOne. Направете служителите си по-продуктивни , независимо къде се намират или на какво устройство са. Soft1 360 е мобилно решение “извън кутията”, което революционализира начина, по който вашите екипи работят, свързват се помежду си и с вашите клиенти, доставчици и бизнес партньори.

Soft1 360 подобрява гъвкавостта на използване и наличието на бизнес информация отвсякъде. Това е иновативно приложение, което разширява „обхвата“ на Soft1 ERP, като помага на служителите ви безпроблемно да използват неговата функционалност, когато имат нужда от нея, дори когато са далеч от офиса! Soft1 360 се адаптира напълно към нуждите на вашия бизнес и индустрията, както и към изискванията на всеки потребител, осигурявайки повишена производителност на работната сила дори в движение.

Soft1 360 е лесно приложим във всички Soft1 Series 5 инсталации, независимо от техния модел на работа (на място или в облака).


Вашият проект, вашият начин


Ускорете производителността във вашата компания. Помогнете на служителите ви да работят по-ефективно и да си сътрудничат по-добре, където и да се намират, независимо от устройството. Дайте им защитен мобилен достъп до данните, от които се нуждаят, персонализирани според начина им на работа или според тяхната роля в бизнес модела и позиция във фирмата. И контролирайте всичко това от основната си ERP система.


Enterprise mobility for business

Имай достъп до клиентите си, където и да се намираш

Безплатно
Demo Trial SOFTONE mobility
тук

bg_BGБългарски