Вашия офис вече в облака!

Office 365 е абонаментна услуга, която предоставя на професионалистите и заинтересованите бизнеси набор от инструменти, които значително подобряват ефективността и възможностите им за сътрудничество с клиенти и бизнес партньори.

 

Бизнес имейл

 

Бъдете в крак с бизнес класата с имейл на Office 365. Достъп до вашия професионален имейл, контакти и споделени календари от всякъде. Използвайте набор от комуникационни инструменти, от електронна поща и незабавни съобщения до приложения за социални мрежи и видеоконференции.

 

Достигнете сътрудниците си безпроблемно

 

С 1 TB хранилище за файлове можете да съхранявате всичко онлайн и да имате достъп до данните навсякъде. Съхраняването на вашите файлове онлайн улеснява организирането и споделянето им, така че да можете да работите по документи и проекти със сътрудници и бизнес партньори.

 

Възможности за синхронизиране от следващо поколение

 

Подобрете ефективността на вашата работа. Използвайте Soft1 Connector и лесно синхронизирайте цялата информация, която ви е необходима (календари, задачки и контакти) от Soft1 ERP Series 5 в Office 365. Освен това прехвърляйте и безпроблемно запазвайте вашите файлове в Microsoft SharePoint.

Фокусиране върху вашите нужди

Офиса ви е на всичките ви устройства

Възползвайте се от мощните способности на Office 365 в облака и дайте на служителите си всичко необходимо, за да работят ефективно, където и да се намират, на всяко устройство.

Пълна гъвкавост

Office 365 се предлага като абонамент, с който подкрепяте работниците си с всички услуги, от които се нуждаят. Лесно, просто и на ниска цена!

На всички устройства

Инсталирайте най-новото актуализирано приложение на Office на до пет компютра PC/ Mac и пет таблета (iPad, Windows или Android) и прехвърлете информацията и приложението на нови устройства, когато имате нужда - бързо.

0
Изтегляния на месец
bg_BGБългарски