Cloud ERP по ваша мярка

Soft1 Cloud ERP Series 5 е модерно компютърно решение, което опростява всички процеси във вашия бизнес, елиминирайки сложността от ежедневните операции. Включвайки богата функционалност, той перфектно се адаптира към вашите специфични изисквания, с минимални инвестиции в ИТ разходи и ресурси. С модули, които поддържат всички аспекти на бизнеса ви, от производството и веригата за доставки до продажбите, той ви помага да управлявате по-добре финансите си, намалявайки значително оперативните разходи на вашия бизнес.

 

Работете с най-съвременни центрове за данни на платформата Microsoft Windows Azure, Soft1 Cloud ERP Series 5. Те използват усъвършенствани технологии на Microsoft, предлагащи максимална сигурност и надеждност.

С гъвкав дизайн, SoftOne ERP системата позволява да се възползвате от нейната функционалност още от първия ден! С удобен интерфейс и настройки, които лесно се адаптират към всеки служител, значително улеснява изпълнението на спешни, бързи операции. Персонализирайте и мащабирайте лесно, Soft1 ERP Series 5 отговаря на реалните нужди на вашия бизнес, като ви позволява да реагирате незабавно на предизвикателствата на пазара.

Soft1 Cloud ERP

Имай достъп до клиентите си, където и да се намираш

Безплатно
Demo Trial SOFTONE mobility

bg_BGБългарски