Научете за нашата история

За нас

Стремим се към бъдещето

'LEGIT' е
едно семейство

Основната цел на Enerdata Enterprise Solutions е да предоставя качествени услуги и да удовлетвори нуждите на клиентите. Enerdata Enterprise Solutions предоставя надеждни бизнес решения.

 

Компанията е създадена от професионалисти в областта на информационните технологии с над 25 години опит, с апетит за създаване на иновативни решения и подсилване на компанията ви, за да е по-конкурентоспособна.

Хората от Enerdata Enterprise Solutions имат богат опит в управлението на проекти, бизнес консултирането, разработването на софтуер, програмирането, персонализирането, обучението на служители/потребителите, инсталирането и управлението на мрежата. и хардуера и използва най-модерните авангардни технологии.

 

С повече от 20 години опит в ERP приложенията, ние можем да внедрим идеи за всеки малък или голям бизнес с най-популярните ERP системи на пазара. С нашия опит в разработването на приложения за бизнес разузнаване (БР/BI) можем да разработим приложения за информация с цел управление (MIS) и приложения за подкрепа на бизнес решения (DSS) за всяка дейност и с всяка база данни.

 

С нашия опит в анализа и разработката на приложения можем да внедрим специализирани приложения за кратък срок от време.

Team of Enerdata Enterprise Solutions

НИЕ СМЕ СЕМЕЙСТВО !

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Специализираният екип от консултанти и техници на Enerdata Enterprise Solutions покрива нуждите на своите клиенти след първия етап на внедряване системата, като осигурява поддръжка и обучение при необходимост на новите потребители.

Ние ще сме до вас с всяка крачка от процеса

Със системите, поддържани от Enerdata Enterprise Solutions, всяка идея може да бъде реализирана.

bg_BGБългарски