Създайте мощни бизнес решения от край до край, като свържете Power BI

Визуализация на данни | Microsoft Power BI

Намерете яснота, когато имате най-голяма нужда от нея

Намалете допълнителните разходи, сложността и рисковете в сигурността с платформа за анализ, която обхваща както и отделни лица така и организацията като цяло. Получете анализ, от който да добиете представа за предприятието с един поглед. Управлявайте с данни, с бизнес разузнаване достъпно за всички. Управлявайте с данни, с бизнес разузнаване достъпно за всички.

 

 

Започнете с Power BI/бизнес интелиджънс

Бързо намирайте информацията от базата данни, която ви помага да вземате по-добри бизнес решения.

 

Получете анализ на работата в предприятието
Намалете допълнителните разходи, сложността и рисковете в сигурността с платформа за анализ, която обхваща както и отделни лица така и организацията като цяло.

 

Използвайте интелигентни инструменти за сигурни резултати
Намирайте и споделяйте открития с избор от стотици визуализатори на данни, вградени AI възможности, интеграция с Excel и предварително изградени и персонализирани връзки с базата данни.

 

Защитете аналитичните си данни
Защитете данните си с водещи в индустрията инструменти за предпазване на данните, включително чувствителност и криптиране на облака от информация и наблюдение на достъпа в реално време.

 

Тепърва се сблъсквате с Power BI?

 

Power BI трансформира данните на вашата компания в богати визуални елементи, които можете да организирате, така че да се съсредоточите върху това, което има най-голямо значение за вас. Бъдете в течение, бъдете в крак с тенденциите, когато се случват, и дърпайте бизнеса си напред.

 

Microsoft power bi

Силно бизнес разузнаване (БР). Обединява информацията от различни източници, за да създаде мултимедийни интерактивни табла и отчети, които предоставят действителна информация и стимулира бизнес резултати.

FREE Demo Trial POWER BI here

Soft1 Cloud CRM Series 5 is an all-in-one

Имай достъп до клиентите си, където и да се намираш

bg_BGБългарски