Надхвърли най-смелите си мечти

EnerData Enterprise Solutions

Специализирани в предоставянето на бизнес софтуерни решения, информационни системи и бизнес интелиджънс (БР)

 

Как можем да ви помогнем?

Енердата ентърпрайз сълюшънс е специализирана софтуерна компания основана в Str. Malashevska №1, gr. Sandanski 2800 Сандански, България и с офиси в София. Осигурява бизнес софтуерни решения, които отговарят на нуждите на доставчиците и транспортната индустрия, тъй както и на индустрията за зехтин. Постигаме следващо ниво на бизнес разузнаване, като проектираме и предоставяме персонализирани Бизнес интелиджънс (БР) решения. Нашите създатели са професионалисти от ИТ сектора и предлагането с дългогодишен опит в осигуряването на Информационни системи и Бизнес интелиджънс решения и в управляването на доставянето и зехтиновата индустрия.

Услуги

 

Имай достъп до клиентите си, където и да се намираш

Софтуерът, който включва всичко в едно, е единственото, което трябва да един бизнесмен, за да установи по-близки връзки с клиентите си. Предоставете професионално обслужване на клиентите, продавайте повече и развийте бизнеса си

 

Cloud ERP, твоят начин

Soft1 Cloud ERP Series 5 е бета всеобхватно решение, което упростява всяка част от операциите, които извършва вашия бизнес и го прави улеснен. Soft1 Cloud ERP Series 5 предлага богата и мощтна функционалност, която може да се конфигурира, така че да отговаря на вашия бизнес модел и да минимизира ресурсите и инвестициите в ИТ сектора.

 

Увеличете продажбите си

Заредете екипа си по продажби с увереност и знания, за да подобрите тяхното представяне. Soft1 SFA е лесно за използване и все пак мощтно мобилно решение за продажбите, което предоставя голям набор от характеристики, които автоматизират и рационализират всички ключови процеси при продажбите, така че вашите първи редици да не пропускат нито една възможност за продажби.

Microsoft power bi

Силно бизнес разузнаване (БР). Обединява информацията от различни източници, за да създаде мултимедийни интерактивни табла и отчети, които предоставят действителна информация и стимулира бизнес резултати.


Още услуги

Социални мрежи

Водеща мениджмънт компания в социалните мрежи.

SEO

Стъпките, които трябва да се направят, за да се постигнат истински резултати в новата ера на Интернета.

Google Реклами

Максимално представяне чрез внимателно премислена работа, опит и ноу-хау.

Стратегия

Управление на публиката по най-добрия и верен начин.

Уеб Дизайн

Ние сме екип, който се развива и търси иновативни начини за всеки проект и възможност

Маркетинг за съдържание

Неспирни предизвикателства, проучване, технология, опит и колаборация са думи, които характеризират нашия екип и ни карат да изпъкнем като предлагаме пълния пакет от услуги

bg_BGБългарски